top of page

VÄLIAIKATARJOILUT TANSSIN TALOLLA

traba-juomat-tanssin-talo-kaapelitehdas-hero-1.jpg

KRUUNAA ELÄMYS TILAAMALLA TARJOILUT ESITYKSEEN HELPOSTI ENNAKKOON

Tervetuloa Tanssin taloon, Suomen ensimmäiseen tanssille omistettuun esitys- ja tapahtumatilaan. Ravintola Traba toimii Tanssin talon väliaikaravintolana.

Tarjoamme suolaista ja makeaa syötävää, kahvia, teetä ja virvokkeita. Puna- ja valkoviiniä, kuohuviiniä sekä yleisimpiä alkoholituotteita. Ravintolassamme on A-oikeudet. Avaamme kaksi tuntia ennen esityksen alkua.

Voit myös yhdistää esityksen ja illallisen paketiksi - johdatamme sinut ruoan kautta tulevan esityksen taianomaiseen tunnelmaan.

Tilaa ja maksa ennakkoon uudella Food&Events appilla

Ti

Tilaamalla ja maksamalla tarjoilut etukäteen Food&Events appilla tai nettiselainversiolla, voit vain keskittyä nauttimaan vierailustasi. Tilaa herkut nautittavaksi ennakkoon ennen esitystä tai esityksestä riippuen väliajalle. Katamme ennakkoon tilatut tuotteet sinulle valmiiksi pöytiin, ja saat pöytänumerosi tietoon ennakkoon tekstiviestillä. Pääset siis helposti nauttimaan herkuistasi ilman jonottelua.

Lataa sovelluskaupastasi:

 

Tai tilaa nettiselainversiolla foodandevents.app

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää verkkokaupasta tai tilauksestasi, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-16.


041 731 6911 
tanssin.talo@restel.fi

Ryhmätilaukset ainoastaan sähköpostilla tai puhelimitse.

google-play150px.png
app-store150px.png
ruokalista
traba-tanssintalo-elementti.png
pöytävaraus

TRABAN PÖYTÄVARAUS —

Tee pöytävaraus

 

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne

041 731 6911.

traba-tilat-1.jpg
TanssinTalo-ravintola-traba-historia.jpg
traba-tilat-3.jpg
bottom of page